Welkom bij Snackbar de Splinter

Snackbar de Splinter is al meer dan 30 jaar een Leiderdorps begrip - sinds 1 oktober 1981. Wij zijn sinds 22 maart 1999 de trotse eigenaren van dit bedrijf. Direct uit Frankrijk zijn wij aan deze uitdaging begonnen, vandaar ook het Franse sfeertje. 

Bij ons kun je terecht voor patat/raspatat, snacks, heerlijke broodjes en vers afgebakken stokbroodjes. Ook kunt u terecht voor milkshakes/softijs/verpakte ijsjes. Verder maken wij heerlijke salades waaronder vegetarische, vleeswaren en vissalades. Ook is Snackbar de Splinter er voor de warme hapjes zoals een heerlijke bittergarnituur. onze Aziatische warme hapjes zijn tevens een groot succes. Daarnaast hebben wij een ruime keuze in vegetarische- en mini-snacks. 

Wilt u weten wat er mogelijk is voor grote groepen of bedrijven qua catering? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op de pagina cateringIn overleg kan er (gratis) bezorgd worden buiten de aangegeven openingstijden. 

U kunt bij ons ook pinnen!


Kerstsalades 2018

Wij verzorgen ook dit jaar weer uw salades voor de feestdagen!. Download de folder hier, vul hem in en lever hem bij ons in. Wist u dat wij tijdens de kerstdagen gratis uw salade komen bezorgen?

.

  • Tel.
  • 071 541 1737

Er is ruime gelegenheid om uw auto gratis te parkeren.

©2019 Snackbar de Splinter | Vacatures